Είσοδος Χρηστών

Διαδραστικά Βιβλία

Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Υπουργείο Παιδείας

Σχολικά Νέα

Η ΕΛΕΠΑΠ συναντά τη ΣΤ΄ τάξη…

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 επισκέφτηκε το σχολείο μας εκπρόσωπος της ΕΛΕΠΑΠ και υλοποίησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη διαφορετικότητα. Οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης είχαν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές δράσεις να αποκτήσουν ενσυναίσθηση για τα άτομα με τυφλότητα.

Στο τέλος η διευθύντρια του σχολείου παρέδωσε ως δωρεά προς την ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 50 ευρώ από το πασχαλινό bazaar της ΣΤ1΄ τάξης. Επίσης η ΣΤ2΄ τάξη προσέφερε 20 λαμπάδες για το bazaar της ΕΛΕΠΑΠ.

«Η ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο-Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, το οποίο ιδρύθηκε στον Βόλο το 1998 για να καλύψει τις θεραπευτικές ανάγκες των παιδιών με κινητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Εδώ και 20 χρόνια λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της πρώην Παιδόπολης Αγριάς το Κέντρο Αποκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να υποστηρίξει εκατοντάδες παιδιά όχι μόνο από τον Βόλο και τη Μαγνησία, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας».

Σύνδεση με Facebook

Επισκέπτες

93586
Σήμερα :Σήμερα :28
Εβδομάδας :Εβδομάδας :137
Συνολικά :Συνολικά :93586
Χρήστες on-line 3

Ημερομηνία & Ώρα

Friday, 29 Μάρτιος 2024

Ο καιρός στην πόλη μας

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σερφάρετε με ασφάλεια