Είσοδος Χρηστών

Διαδραστικά Βιβλία

Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Υπουργείο Παιδείας

Σχολικά Νέα

Κυκλοφοριακή Αγωγή

Παρουσίαση προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος : «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ» από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης ( Γ’1 και Γ’2), με το οποίο είχαν ασχοληθεί κατά την διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς 2015-2016.
Τα παιδιά, με την συνδρομή των υπεύθυνων δασκάλων, παρουσίασαν ποιήματα εμπνευσμένα από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έπαιξαν σχετική παντομίμα, συμμετείχαν σε κατασκευή puzzle, παρακολούθησαν βίντεο, τραγούδησαν και χόρεψαν τραγούδι αφιερωμένο στο ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Στη συνέχεια άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό τους καλεσμένους ομιλητές εκπροσώπους της ΜΟ.ΤΟ.ΛΕΒ. (Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου), οι οποίοι με τρόπο εξαιρετικά παραστατικό και κατανοητό μίλησαν στα παιδιά για τους κινδύνους στον δρόμο (τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζούς), για την χρησιμότητα του κράνους (και γενικά του σωστού εξοπλισμού) και για την σωστή οδηγική συμπεριφορά με στόχο την αφύπνιση του κοινού ήδη από τις τρυφερές αυτές ηλικίες ώστε να καλλιεργηθεί στον αυριανό πολίτη της χώρας μια ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που θα αποτρέψει τα θλιβερά ατυχήματα.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης οι μαθητές και οι μαθήτριες από τα τμήματα της Δ’ τάξης, οι οποίοι και συμμετείχαν ενεργά στις δραστηριότητες.

Ενημέρωση από την Τροχαία Βόλου

Στα πλαίσια του προγράμματος της Κυκλοφοριακής Αγωγής, οι μαθητές των τμημάτων Γ1 και Γ2 του Σχολείου μας ενημερώθηκαν από εκπρόσωπο της Τροχαίας Βόλου για την αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ, τις σωστές πρακτικές και γενικότερα για την ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης.

 

Σύνδεση με Facebook

Επισκέπτες

51302
Σήμερα :Σήμερα :15
Εβδομάδας :Εβδομάδας :10
Συνολικά :Συνολικά :51302
Χρήστες on-line 2

Ημερομηνία & Ώρα

Monday, 10 Μάιος 2021

Ο καιρός στην πόλη μας

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σερφάρετε με ασφάλεια