Είσοδος Χρηστών

Διαδραστικά Βιβλία

Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Υπουργείο Παιδείας

Σχολικά Νέα

Αθλητικές

Γνωριμία με τα αθλήματα

Το 6o Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και στα πλαίσια του προγράμματος αθλητισμού και αναψυχής για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων πραγματοποίησε μια σειρά από εκδηλώσεις με σκοπό την γνωριμία των μαθητών με τα αθλήματα.

  • Η Γ΄ τάξη επισκέφθηκε τον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας και γνώρισε το άθλημα του «ΤΕΝΝΙΣ».

 

sport 1

sport 2

  • Το σχολείο μας επισκέφθηκε επίσης ο σύλλογος Α.Σ.Αιχμή με τους προπονητές Γιάννη και Φίλλιπο Πιργελή. Όλες οι τάξεις παρακολούθησαν και έκαναν πρακτική στο άθλημα της «ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ».

 

 sport 3

sport 4

sport 5

  • Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου και με την βοήθεια των προπονητών εξασκήθηκαν στα αθλήματα  «ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ» και «ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ».

 

 sport 6

sport 7

sport 8

  • Το άθλημα της «ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ» γνώρισαν επίσης οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης στην Ακτή ΝΟΒ.

 

sport 9

sport 10

sport 11

sport 12

Η ΣΤ τάξη επισκέφτηκε το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Τα 3 τμήματα της ΣΤ τάξης του 6 Δ.Σ. Ν.Ιωνίας-Βόλου επισκέφτηκαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ενημερώθηκαν για τις Πρώτες Βοήθειες από  την ομάδα των εθελοντών, γνώρισαν τους χώρους  του Αθλητικού Κέντρου και προπονήθηκαν στο ποδόσφαιρο.

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με θέμα  «ΑΘΛΟΥΜΑΙ - ΧΑΡΑ - ΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», το σχολείο  μας  υλοποίησε διάφορες δράσεις και δραστηριότητες :

  • Κατασκευή κολάζ  -  ζωγραφική.
  • Προβολή ταινιών με στόχο την γνωριμία άγνωστων αθλημάτων και Ολυμπιακών αξιών.
  • Στο σχολείο μας είχαμε την χαρά να μας επισκεφτεί ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κεντρικής  Ελλάδος Γιάννης Στεφάνου για επίδειξη Καράτε (τεχνική αυτοάμυνας).
  • Αθλητικά παιχνίδια με  φαντασία ? χαρά ? κίνηση ? συνεργασία.
  • ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
  • ΑΘΛΟΥΜΑΙ - ΧΑΡΑ - ΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Οι μαθητές του ΣΤ΄αναρριχούνται

Στις 31-05-2017 οι μαθητές της ΣT΄ πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο “Βάκης Παρασκευόπουλος”, με σκοπό τη γνωριμία των μαθητών -τριών με το άθλημα της αναρρίχησης.

Προπόνηση ποδοσφαίρου για τη Γ΄τάξη

Τα τμήματα Γ1 και Γ2 του σχολείου επισκέφτηκαν το αθλητικό κέντρο του Ασύλου και συμμετείχαν σε προπόνηση ποδοσφαίρου μέσα από σταθμούς καθώς και σε κυκλική προπόνηση με ασκήσεις, χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματος τους.

Πρόγραμμα κολύμβησης για τη Γ΄τάξη

H Γ΄ τάξη του σχολείου ξεκίνησε το πρόγραμμα της κολύμβησης, που τη φετινή χρονιά εντάχθηκε στο ωρολόγιο πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας.

Διάκριση μαθήτριας του σχολείου μας στο 16ο Ρήγειο δρόμο

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει τη μαθήτρια του ΣΤ΄2 Σταυρούλα Παπασακελλαρίου για τη διάκρισή της στο 16ο Ρήγειο δρόμο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο Βελεστίνο.

 Rhgeios

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 γιορτάσαμε την ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, αφιερωμένη στο «ευ αγωνίζεσθαι», με αθλητικές δραστηριότητες στην αυλή του σχολείου, προβολή εκπαιδευτικών βίντεο και δημιουργία εικαστικών έργων.

Σύνδεση με Facebook

Επισκέπτες

51300
Σήμερα :Σήμερα :13
Εβδομάδας :Εβδομάδας :8
Συνολικά :Συνολικά :51300
Χρήστες on-line 2

Ημερομηνία & Ώρα

Monday, 10 Μάιος 2021

Ο καιρός στην πόλη μας

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σερφάρετε με ασφάλεια