Είσοδος Χρηστών

Διαδραστικά Βιβλία

Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Υπουργείο Παιδείας

Σχολικά Νέα

Πρόγραμμα UNICEF 2017

Στα πλαίσια του προγράμματος της UNICEF «ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ»  κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2016-17 οι μαθητές της Δ’ τάξης (Δ’1 και Δ’2) υπό την επιμέλεια της συντονίστριας του προγράμματος, καθηγήτριας αγγλικών, κ.Κλαίρη Μάτα δημιούργησαν τρισδιάστατη διαδραστική αφίσα που αποτελείται από κάρτες-καρδιές.

Μέσα σε κάθε καρδιά υπάρχει ένα διαφορετικό μήνυμα (στα ελληνικά και στα αγγλικά) μια συμβουλή, μια ευχή κυριολεκτικά «μέσα από την καρδιά μας» ! 

Μηνύματα σχετικά με την Αγάπη και Ειρήνη ανάμεσα στα κράτη, την Αρμονική Συνεργασία -μέσα στην τάξη αλλά και γενικότερα- την Αλληλεγγύη, την Σωστή Διαχείριση των Εντάσεων, τις Υγιεινές επιλογές σε θέματα Διατροφής και τις Υγιείς επιλογές σε θέματα Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων και γενικότερα της Ζωής.

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς τα παιδιά μοίρασαν τις κάρτες-καρδιές σε όλους τους εκπαιδευτικούς αφού «το μήνυμα μέσα από την καρδιά» δεν πρέπει να μένει στατικό σε μια αφίσα αλλά να περνάει από χέρι σε χέρι & να διαδίδεται ώστε να ακουστεί παντού και να πολλαπλασιαστεί.

Σύνδεση με Facebook

Επισκέπτες

94333
Σήμερα :Σήμερα :5
Εβδομάδας :Εβδομάδας :66
Συνολικά :Συνολικά :94333
Χρήστες on-line 1

Ημερομηνία & Ώρα

Wednesday, 24 Απρίλιος 2024

Ο καιρός στην πόλη μας

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σερφάρετε με ασφάλεια