Είσοδος Χρηστών

Διαδραστικά Βιβλία

Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Υπουργείο Παιδείας

Σχολικά Νέα

Κλείσιμο του Περιβαλλοντικού Προγράμματος

Την Τετάρτη 14-6-2017 ολοκληρώθηκε το περιβαλλοντικό μας πρόγραμμα «Σχολικός Κήπος – Δάσος». Τελευταία δράση μας η συγκομιδή της πατάτας που είχαμε φυτέψει το Μάρτιο. Τα παιδιά έβγαλαν με τα χέρια τους τις πατάτες. Τους φάνηκε σαν παιχνίδι να ψάχνουν μέσα στο χώμα και να ανακαλύπτουν τη σοδειά. Έπειτα κάναμε έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς. Τα θετικά πολλά. Άρεσε πολύ στα παιδιά που έμαθαν πολλά για το δάσος μέσα από τις παρουσιάσεις που έγιναν.

Στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικοί σελιδοδείκτες φτιαγμένοι από πανσεδάκια του κήπου μας αλλά και υλικό για τα δάση που μας παραχωρήθηκε από το δασαρχείο.

Και ένας απολογισμός σχετικά με τη σύνδεση του περιβαλλοντικού προγράμματος και του προγράμματος φιλαναγνωσίας. Από την πώληση του γλυκού που παρασκευάζουμε από τα νεράντζια του κήπου, αγοράστηκαν 11 βιβλία για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης, 4 κορνίζες για το αναγνωστήριο, καλύφθηκε η διαμονή της συγγραφέως Μαρίας Αγγελίδου κατά την επίσκεψή της στο σχολείο και καλύφθηκε η συμμετοχή μελών της Λέσχης Ανάγνωσης σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Σύνδεση με Facebook

Επισκέπτες

94181
Σήμερα :Σήμερα :9
Εβδομάδας :Εβδομάδας :115
Συνολικά :Συνολικά :94181
Χρήστες on-line 1

Ημερομηνία & Ώρα

Friday, 19 Απρίλιος 2024

Ο καιρός στην πόλη μας

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σερφάρετε με ασφάλεια