Είσοδος Χρηστών

Διαδραστικά Βιβλία

Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Υπουργείο Παιδείας

Σχολικά Νέα

English Corner

Bazaar ΣΤ2

Συνεχίζεται το εορταστικό bazaar από το τμήμα της έκτης τάξης ΣΤ 2 ! Τα μπαζάρ αποτελούν έναν όμορφο τρόπο να διδαχθούν τα παιδιά τρόπους ομαλής συνεργασίας, να εξασκήσουν τα δημιουργικά ταλέντα τους, να γνωρίσουν την έννοια της επιχειρηματικότητας και του φιλανθρωπικού εθελοντισμού.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

 

Καλό Καλοκαίρι

Η σχολική χρονιά 2022 2023 τελείωσε και συγκεντρώσαμε τις εργασίες και τα projects μας στο ατομικό portfolio του μαθητή που αποτελεί μια ενθαρρυντική επιβράβευση, αλλά και ένα όμορφο αναμνηστικό λεύκωμα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Miss Clairy

 

 

Γιορτή του πατέρα

Την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί η γιορτή του ΠΑΤΕΡΑ, με κλειστά τα σχολεία δυστυχώς! Εμείς πάντως προετοιμαστήκαμε εγκαίρως!

 

Mother'S DAY & Family DAY!

14 May Mother'S DAY & 15 May Family DAY! We honour, love and respect every member of our family in order to enjoy a happy and well balanced life!

 

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ τραγουδώντας και χορεύοντας!!

Η μουσική, το τραγούδι και ο χορός βοηθά πολύ στην εκμάθηση του νέου λεξιλογίου, σε συνδυασμό με πολλά άλλα οφέλη όπως αρμονικός συντονισμός κινήσεων, εκγύμναση, συνεργατικότητα και φυσικά διασκέδαση!

MISS CLAIRY

 

 

1st of May

Let' s celebrate the 1st of May with these lovely handmade cards!!!

 

Carnival Masks

Put on your... carvival masks! Expressing our imagination through creativity !

 

 

Παγκόσμια Ημέρα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Την Κυριακή 15 ΜΑΙΟΥ γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! Ευκαιρία να θυμηθούμε ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε με σεβασμό και αγάπη σε ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ της οικογένειάς μας, καταλαβαίνοντας τους Μοναδικούς, Πολύτιμους & ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ ρόλους τους στην ζωή μας!

 

Σύνδεση με Facebook

Επισκέπτες

94204
Σήμερα :Σήμερα :7
Εβδομάδας :Εβδομάδας :138
Συνολικά :Συνολικά :94204
Χρήστες on-line 3

Ημερομηνία & Ώρα

Saturday, 20 Απρίλιος 2024

Ο καιρός στην πόλη μας

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σερφάρετε με ασφάλεια